vendredi 6 juillet 2007

Eλλάδα: Ενδιαφέρον για Μάτος, σενάρια για Αβαλος



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος της Κορίνθιανς, Μαρσέλο Μάτος σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της σάμπα είναι στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού. Ο 23χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός χαφ ο οποίος προ διετίας είχε αναδειχθεί καλύτερος μέσος στη Βραζιλία, είναι εξαιρετική περίπτωση. Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 2 με 2,5 εκατ. δολάρια, ποσό το οποίο είναι μέσα στις δυνατότητες των "πρασίνων".

Εξάλλου ο Ζοσέ Πεσέιρο θεωρεί πως είναι υπεραπαραίτητη η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ το οποίο θα "θωρακίσει" το κέντρο του "τριφυλλιού" και θα είναι σε θέση να οργανώσει και το παιχνίδι (ειδικά στο 4-1-3-2 που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει).

Αλλωστε αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε ο 46χρονος τεχνικός, είχε πάντοτε έναν παίκτη «σκυλί» στα χαφ, ικανό τόσο ανασταλτικά, όσο και στη δημιουργία παιχνιδιού.

Ωστόσο για τον Μάτος όπως ανέφερε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα,έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του...


Νέα σενάρια για Αβαλος
Ο κεντρικός αμυντικός της Νασιονάλ, Φερνάντο Οράσιο Aβαλος ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τη "Record", ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" του "τριφυλλιού":

"Ο κεντρικός αμυντικός Aβαλος που έχει συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τη Νασιονάλ, αναμένεται να αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο. Οι ειδήσεις που προκύπτουν από τον ελληνικό τύπο, ενδυναμώνουν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό. Ο παίκτης προβλέπεται να γυρίσει στη Μαδέιρα την Κυριακή, αφού Δευτέρα ξεκινάει στις 5 μ.μ. ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας. Ακόμη δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ομάδας η οποία είναι διατεθειμένη να συζητήσει πρόταση για τον Aβαλος με ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ", , αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Την Παρασκευή το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο Ζοσέ Πεσέιρο. Αυτή τη φορά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει μαζί του και τους άμεσους συνεργάτες του, Εντουάρντο Γκονζάλβες («Εντουαρντίνιο») και Πέδρο Καϊσίνια.Αργότερα θα... συμπληρωθεί το καρέ του τεχνικού επιτελείου με την έλευση και του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Γκόραν Ζιβάνοβιτς.

Aucun commentaire: